Sök
Filter
Stäng

Klänningar barn | Barnklänningar | Klänning Barn | Babyklänningar

Här hittar du fina klänningar för barn och baby!

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

Leverans till din dörr finns nu tillgängligt med PostNord Varubrev eller MyPack Home. Du kan välja det alternativet i samband med betalning.

Klänning

Kortärmad klänning. Mr Rags tryck på framsidan.
Från 149,00 SEK

Klänning

Knälång klänning med långa ärmar i glada färger och roliga tryck. Broderad med en stor blomma.
Från 99,00 SEK

Klänning

Långärmad randig klänning i färgerna cerise eller svart.
Från 149,00 SEK

Klänning

Knälång ärmlös jeansklänning med fina broderingar.
Från 119,00 SEK

Klänning

Knälång ärmlös klänning i manchestertyg broderad med blommor.
Från 119,00 SEK

Klänning

Mysig manchester jeans klänning med broderade blommor och små möss. Volanger nedtill. Ärmlös.
Från 119,00 SEK

Klänning

Klänning i jeanstyg broderad med möss och blommor. Försluts med knappar. Ärmlös.
Från 119,00 SEK

Klänning

Kortärmad klänning broderad med små blommor.
Från 119,00 SEK

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

Leverans till din dörr finns nu tillgängligt med PostNord Varubrev eller MyPack Home. Du kan välja det alternativet i samband med betalning.

Här har du klänningar barn kan trivas i!

 

Barnklänningar kan användas året runt men är speciellt sött och praktiskt på sommaren ihop med ett par barnleggings och sommarskor. En barnklänning är också en perfekt present och till ett barn är det enkelt att välja storlek då det mer eller mindre är som en tröja med nederdel. En klänning kan användas till vardags och på festliga tillfällen. Sitt med ditt barn och välj ut en barnklänning så blir det mer spänning när klänningen dyker upp i brevlådan. Hos Adeve kan du köpa en billig barnklänning och ha den inom två arbetsdagar. Vi har också babyklänningar.

 

Hängselklänningar


Det finns många typer av klänningar och hängselklänningen är en av dem. Denna typ har hängslen som bär upp den och är tänkt att användas i kombination med en tröja och leggings eller strumpbyxa nertill. Denna typ av klänning var vanlig bland vikingakvinnor men är idag högsta mode och förekommer i flera varianter. Den påminner om ett par snickarbyxor men som klänning nertill. Som barnklänning är den naturligtvis ett praktiskt, snyggt och kul att kombinera med andra plagg.

 

Förklädesklänningar


Här har vi en mycket nära släkting till hängselklänningen som också är på modet och använts av många kändisar. Likt hängselklänningen bärs den över en topp av något slag och liknar ett förkläde. Denna klänning har inga armar utan axelband som bär upp den. Det finns olika typer av förslutningar. Exempelvis knäppning bak, knäppning vid axeln och omlott på ryggen. Är det helt ihopsytt i ryggen så brukar det kallas madickenklänning och vem minns inte madicken i hennes fina barnklänningar. Så förklädesklänningar är värt att lägga på minnet som barnklänning.

 

Etuiklänning


Detta är en åtsittande klänning som är skuren i ett stycke. Halsen är oftast rundad. Klänningen finns i två varianter där den ena är rak nedtill och den andra mer utsvängd. På engelska kallas de 'Sheath' respektive 'Shift' - dress men är i övrigt likadana. En barnklänning av denna typ brukar oftast tillhöra 'Shift' som är den utsvängda varianten för mer rörlighet. Klänningen brukar vara ärmlös och används ofta utan någon tillhörande topp. Som barnklänning är det en typisk sommarklänning och som vuxenklänning för uppklädda tillfällen.

 

Tältklänning


Detta är en trendig och vanligt förekommande klänning. De karaktäriseras av sin löst sittande passform som hänger fritt över axlarna. Det är vanligt att ha jeans eller leggings till. En tältklänning kan vara ett alternativ till en skjorta. Materialet är oftast oelastiskt och 100% bomull eftersom det inte är åtsittande. Som barnklänning är den en perfekt variant som uppfyller krav på rörelsefrihet, bra materialval, kombinationsmöjligheter och enkelhet.


Extern Annons

Slut på Extern Annons