Sök
Filter
Stäng

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.

Underställ Ull

Ull underställ för barn 1,5-8 år. Detta underställ håller kroppen varm och transporterar bort fukt från barnet. Dessutom andas ull bra, så att plaggen även svalkar under varma dagar. Materialet är mjukt och behagligt. Den tekniska funktionen gör att plaggen torkar snabbt. Understället är noggrant testat för kvalitet, passform och komfort, speciellt anpassat för skandinaviska förhållanden.
Artikelnummer: 365
Märke: Akka
Lagerstatus Svart
86-92 (1-2 År) 1
98-104 (2-4 År) 0
110-116 (4-6 År) 0
122-128 (6-8 År) 0

*
*
309,00 kr
Produkt specifikationer
Material 65% Ull, 20% Polyester, 15% Polyamid

Extern Annons

Slut på Extern Annons


Kunder som köpte denna köpte även

Underställ Ull

Ull underställ för barn 8-15 år. Detta underställ håller kroppen varm och transporterar bort fukt från barnet. Dessutom andas ull bra, så att plaggen även svalkar under varma dagar. Materialet är mjukt och behagligt. Den tekniska funktionen gör att plaggen torkar snabbt. Understället är noggrant testat för kvalitet, passform och komfort, speciellt anpassat för skandinaviska förhållanden.
309,00 kr

Regnställ barn fodrat

Här är ett fleecefodrat regnställ för barn i mycket hög kvalitet och komfort. Observera att denna produkt är relativt stor i storlek. Jackan har resår runt handlederna samt reflexer på midja och handleder. Den stängs med dragkedja. Luvan är löstagbar. Byxorna har hängslen, reflexer samt resårband att ha runt skorna. Fri från PVC , teflon och Ftalater. Med detta fodrade regnställ är ditt barn väl rustat mot snö, regn och vind.
439,00 kr
banner