Strumpor och underkläder för dam, herr och barn | Billiga - ADEVE Strumpor och underkläder för dam, herr och barn | Billiga - ADEVE

Gratis frakt när du beställer för mer än 500 kr.

Kategorier

Ankelsockor Herr

Välkommen till denna sida om ankelsockor för herrar. Klicka på 'visa alla produkter' för att komma direkt till sockorna men läs gärna lite till innan du kollar utbudet.

 

Några saker som är bra att tänka på är material och hur pass slitstark man önskar att den ska vara. Materialet påverkar mjukhet, elasticitet, förmåga att transportera fukt och hållbarhet. Slitstyrka påverkas även av hur tjockt materialet är. Om du letar efter en socka för vardagsbruk så kanske du vill prioritera en bekväm och lagom tunn ankelsocka för herr som passar i alla typer av skor men även är skön inomhus. Är det gymmet, grovarbete, eller löprundan som är viktigast så bör du se om ankelsockan är avsedd för sport eller har förstärkningar runt häl och tå. Förstärkningar har även enstötdämpande effekt.

 

Material och tjocklek bestämmer temperaturen vid tvätt så om du väljer en vit eller ljusfärgad socka kan det vara skönt om den går att tvätta på hög temperatur eftersom smuts syns lättare. Väljer du en svart eller mörk färg så kan det räcka med en lägre tvätt temperatur.

 

Material blandas ofta och du hittar sällan en produkt som är 100% ett material. Tillverkarna kombinerar olika material för att styra pris och egenskaper. Det kan vara svårt att förutse exakta egenskaper om man inte är väldigt påläst men här är några generella egenskaper per material:

  • Bomull: Transporterar fukt bra, tål hög värme, värmer, torkar långsamt och är mjukt
  • Polyamid/Akryl/Polyester: Torkar snabbt, krymper ej, låg fuktabsorption och är slitstarkt
  • Elastan: Ger textilien elasticitet
  • Bambuviskos: Transporterar fukt bra, torkar långsamt, tvättas vid lägre temperatur än bomull och är behagligt för huden
  • Ull: Tålig, mjuk, smutsavvisande, miljövänlig, vattenavvisande, motverkar dålig lukt 

 

Du hittar vår kategori med ankelsockor herr på följande länk

https://www.adeve.no/se/ankelstrumpor

 

Adeve ligger på gränsen mellan Göteborg och Mölndal nära Krokslätts Torg. Vi är specialiserade på strumpor och underkläder.

I vårt showroom finns möjlighet att besöka oss för att ställa frågor, se produkterna och handla med betalkort.

 

Öppettider kan hittas på följande länk

https://www.adeve.no/se/om-oss

 

Adress

ADEVE

Fredåsgatan 9

43167 Mölndal

Sverige

Butik Adeve

 

 

Momsregistrerad

Innehar F-Skattebevis

VAT / MOMS #: SE780730868401

VALIDATION