Strumpor och underkläder för dam, herr och barn | Billiga - ADEVE Strumpor och underkläder för dam, herr och barn | Billiga - ADEVE

Gratis frakt när du beställer för mer än 500 kr.

Kategorier

Ankelstrumpor Herr

Tack för att du klickat på vår sida om ankelstrumpor för herrar. Varför har vi gjort denna sida? Jo, för att vi vill synas för dig eftersom vi säljer denna typ av produkt. Du kan enkelt se hela vårt utbud genom att klicka på 'Visa alla produkter' men läs gärna lite mera innan du går vidare.

 

När du ska köpa ankelstrumpor så finns det några bra saker att tänka på. Strumpor skiljer sig i material, tjocklek och pris. Material och tjocklek påverkar hållbarhet, tvätt temperatur och användningsområde. Färgen ska såklart vara rätt men tänk även på att ljusa färger ofta behöver tvättas för att smuts inte ska synas. Gärna på hög temperatur. Därför kan det vara bra att välja bomull för ljusa strumpor eftersom det tål hög tvätt temperatur. Andra material kan också tåla höga temperaturer men det beror helt och hållet på material blandning och tjocklek.  Väljer du en mörk färg har du ett bättre utgångsläge för smuts syns inte så lätt och en 40 graders tvätt räcker gott och väl för att hålla strumporna fräscha. Utöver det så har material en mängd olika egenskaper och tillverkarna blandar material för att skapa en produkt som passar dig och din prisnivå.

 

Här är några egenskaper för olika material som kan hälpa dig i ditt val av ankelstrumpor.

 

  • Bomull: Transporterar fukt bra, tål hög värme, värmer, torkar långsamt och är mjukt
  • Polyamid/Akryl/Polyester: Torkar snabbt, krymper ej, låg fuktabsorption och är slitstarkt
  • Elastan: Ger textilien elasticitet
  • Bambuviskos: Transporterar fukt bra, torkar långsamt, tvättas vid lägre temperatur än bomull och är behagligt för huden
  • Ull: Tålig, mjuk, smutsavvisande, miljövänlig, vattenavvisande, motverkar dålig lukt

 

Fortsätt till vår kategori med dessa strumpor. Vid beställning kan du välja faktura, swish eller kort och få ankelstrumporna inom 1-2 arbetsdagar.

 

Du hittar vår kategori med ankelstrumpor herr på följande länk

https://www.adeve.no/se/ankelstrumpor

 

Adeve ligger på gränsen mellan Göteborg och Mölndal nära Krokslätts Torg. Vi är specialiserade på strumpor och underkläder.

I vårt showroom finns möjlighet att besöka oss för att ställa frågor, se produkterna och handla med betalkort.

 

Öppettider kan hittas på följande länk

https://www.adeve.no/se/om-oss

 

Adress

ADEVE

Fredåsgatan 9

43167 Mölndal

Sverige

Butik Adeve

 

 

Momsregistrerad

Innehar F-Skattebevis

VAT / MOMS #: SE780730868401

VALIDATION