Sök
Filter
Stäng

Strumpor Barn | Barnstrumpor | Babysockor | Babystrumpor

Fina och bra sockor för barn. Vi har även halksockor.

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.

Halksockor 3 pack

Halksockor för barn med olika motiv och mönster. Halkskyddet består av 100% silikon, är giftfritt och godkänt av EU. Det ger ett slittåligt halkskydd som också tål att tvättas.
99,00 kr

Halksockor 3 pack

Halksockor för barn med dinosaurie tema. Halkskyddet består av 100% silikon, är giftfritt och godkänt av EU. Det ger ett slittåligt halkskydd som också tål att tvättas.
99,00 kr

Halksockor 3 pack

Halksockor för barn med olika motiv och mönster. Halkskyddet består av 100% silikon, är giftfritt och godkänt av EU. Det ger ett slittåligt halkskydd som också tål att tvättas.
99,00 kr

Babysocka 2-Pack

Sockor för de allra minsta fötterna.
69,00 kr

Strumpor Baby 3-pack

Mönstrad babysock. Tvättas i 60 grader.
99,00 kr

Halksockor 3 pack

Halkskyddet består av 100% silikon, är giftfritt och godkänt av EU. Det ger ett slittåligt halkskydd som också tål att tvättas.
99,00 kr

Strumpor Mimmi Pigg

Strumpor med Mimmi Pigg motiv för åldrarna 1-9år. Finns i två olika mönster.
59,00 kr

Ankelstrumpor Barn Svarta 5-Pack

Korta svarta strumpor i mycket bra kvalitet till alltid samma låga pris. Kvantitet med kvalitet.
99,00 kr

Ankelstrumpor Barn Vita 5-Pack

Korta vita strumpor i mycket bra kvalitet till alltid samma låga pris. Kvantitet med kvalitet.
99,00 kr

Raggsockor Ull Barn 2-Pack

Klassiska raggsockor i ull för barn.
109,00 kr

Raggsockor Ull Baby 2-Pack

Klassiska raggsockor i ull för baby.
99,00 kr

Bambu Strumpor Barn

Bambu strumpor för barn i mycket bra kvalitet till alltid samma låga pris. Kvantitet med kvalitet. Finns i navy med blå prickar eller svart med gråa prickar. Vill du att ditt barn ska bära riktigt bekväma, fina, bra & även miljövänliga strumpor ska du definitivt välja dessa! Strumporna är gjorda utav bambu, ett organiskt odlat material som bland annat ger strumporna en grym hållbarhet men som dessutom är skonsamma mot miljön. En GRYM strumpa som alla barn kommer att älska!
79,00 kr

Strumpor Barn 5-Pack

Strumpor för barn i mycket bra kvalitet till alltid samma låga pris. Kvantitet med kvalitet.
89,00 kr

Halksockor Bambu 2-pack

Babysock i bambu. Strumpan är belagd med halkskydd i rent giftfritt silikon som är godkänt av EU. Bambuviskosen är mjukare än bomull och ger maximal komfort. Tvättas i 60 grader.
89,00 kr

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.

Barnstrumpor är perfekt att köpa online!

Här hittar du strumpor barn kan trivas i. Här finns barnstrumpor för både flickor och pojkar. Vi har även babysockor och babystrumpor. Hos Adeve handlar du tryggt hos ett litet men seriöst företag som vill ha nöjda kunder. Returfrakt ingår i alla köp så länge returen är oanvänd och hel. Barnsockor är ett enkelt köp. Komplettera gärna barnstrumporna med något annat, ta en titt i förslagna produkter nedan.

 

Halksockor

Har du ett livligt barn hemma ska du prova våra halksockor som ger ditt barn en extra säkerhet. Våra halkstrumpor har ett halkskydd som är av 100% giftfritt silicon och är godkänt av EU. Detta ger det bästa halkskydd strumpor kan ge. De strumpor halkskydd som vi har kommer från en svensk grossist. En halksocka är ett bra val för ett aktivt barn. Som butiksägare med en ett- resp. två-åring kan vi intyga att dessa är ett bra val. Halkskyddet tål att tvättas om och om igen utan att förlora sin funktion.

 

Babystrumpor

Vi har bra sockor barn behöver. Köp baby strumpor och barn strumpor i härliga färger hos Adeve. För de minsta, köp en babysocka som håller lilla foten varm och skön. Ett perfekt komplement till en babybody! Våra babysockor kommer bl.a. från Wiges i borås som har lång erfarenhet och ett mycket bra sortiment av sockor för barn. De är också extremt mjuka för bebisens känsliga hud. Ett perfekt val för en nyfödd.

 

Storlek

Storlek på barnstrumpor väljer du enkelt i vår storleksguide för barn. Den hittar du här!


Extern Annons

Slut på Extern Annons


banner