Sök
Filter
Stäng

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

Babyset 3 delar

Cool baby suit med långärmad överdel, luvtröja och byxa. Försluts med knappar.
Artikelnummer: 170
Lagerstatus Blå
56 (1-2 Mån) 1
68 (4-6 Mån) 0
62 (2-4 Mån) 0

*
*
189,00 SEK
99,00 SEK
Produkt specifikationer
Material 35% Bomull, 65% Polyester

Extern Annons

Slut på Extern Annons


Kunder som köpte denna köpte även

Halkstrumpbyxa

Enfärgad antihalk strumpbyxa. Halkskyddet består av 100% silikon, är giftfritt och godkänt av EU.
Från 49,00 SEK

Babyset 4 delar

Baby suit premature för helt nyfödda. Långärmad tröja, body, byxa och mössa. Rosa eller blå färg. Randig design. 4 delar i ett set. Försluts med tryckknappar. Finns även i storlek för tidigt födda.
209,00 SEK 119,00 SEK

Babyset 2 delar

En baby suit med Sköna hängselbyxor i två färger med vit långärmad överdel. Storlek 0 till 9 månader. Den stängs med knappar.
189,00 SEK 99,00 SEK

Baby Set – Ett grundläggande plagg för din baby!

 

Babyset är nödvändiga klädesplagg för din bebis. Alla föräldrar uppskattar dessa plagg när det ska bytas blöjor. Det ska vara lätt att få av och på då blöjbyten sker flera gånger om dagen. ADEVEs bodies och baby sets finns i flera olika stilar, mönster och tryck. Långärmat och kortärmat. De är tillverkade i mjuka material som inte irriterar bebisens känsliga hud. Oavsett vilken stil eller modell du väljer till ditt barn kan du vara säker på att ditt barn kommer att uppskatta kläderna då de är extremt bekväma. Det finns flera varianter med hängselbyxor som är väldigt söta. Köp en fin barndräkt eller babykostym hos ADEVE. Att en baby body behöver tvättas ofta är också något småbarnsföräldrar brukar upptäcka ganska fort. Därför kan mammor och pappor aldrig få nog av bodies. Att sedan kläderna även framhäver hur underbart söt din bebis är gör att kläderna har blivit populära bland alla småbarnsföräldrar. Oavsett om du bestämmer dig för en body suit med ett häftigt tryck, brodyr, eller i klassiskt rosa eller blått, kan du vara säker på att ditt barn alltid kommer att vara bekväm, och dessutom se fantastiskt söt ut! Baby bodies och bodysuits är utmärkta presenter att ge bort så varför inte slå på ett startpaket och gör en förälder och bebis glad! Som sagt så går det inte att få nog av Bodies och Bodysuits.