Sök
Filter
Stäng

Babyfilt | Snuttefilt

Här hittar du gosiga babyfiltar

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

Babyfilt

Babyfilt / snuttefilt med vävda etiketter för bebisen att leka med. Vitfärgad med fiskar på.
Från 89,00 SEK

Set för nyfödd

Ett set för nyfödda med en babyfilt, dregglis och babymössa. Tillverkade i fin och mjuk bambukvalitet garanterat helt utan hälsofarliga kemikalier. Bambuns runda lena fibrer passar utmärkt för känslig hud. Färg i offwhite med pandor/Grå. Filten är 77cm bred och lång.
269,00 SEK

Set för nyfödd

Ett set för nyfödda med en babyfilt, dregglis och babymössa. Tillverkade i fin och mjuk bambukvalitet garanterat helt utan hälsofarliga kemikalier. Bambuns runda lena fibrer passar utmärkt för känslig hud. Färg i offwhite med tassar. Filten är 77cm bred och lång.
269,00 SEK

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

En babyfilt är något som kommer hänga med ett tag.

En bäbis kan känna igen doft och utseende på sin snuttefilt så det är inte så lätt att bara komma med vilken annan filt som helst. Det är ju inte den tröstande gosefilten som fanns med från början. Det går inte att övertyga baby om att den nya är lika bra. Så om du är ute efter en första babyfilt eller snuttefilt till din baby så har du kommit rätt men rådet är att köpa åtminstone två likadana från början för de kommer att behöva tvättas och det kan försvinna en babyfilt på resans gång. Letar du efter en doppresent är detta ett en perfekt present. En snuttefilt ska hänga med överallt men ha i åtanke att inte täcka över en barnvagn i sommarvärmen eftersom det kan bli väldigt varmt under sufletten. Våra babyfiltar kommer från välkända europeiska leverantörer.


Extern Annons

Slut på Extern Annons