Sök
Filter
Stäng

Handväskor | Handväska

Hos oss hittar du bra och billiga handväskor

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 34 cm Höjd: 25,5cm. Två stycken inre sidofickor med blixtlås och två öppna. Samt ett stort rymligt mittenfack med blixtlås. Två handtag och ett löstagbart axelband.
369,00 kr

Handväska

Handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 40 cm Höjd: 29 cm. Motiv med en cool katt och solglasögon. En ytter och flera innerfickor med dragkedja samt två öppna innerfickor. Två handtag och ett löstagbart axelband.
359,00 kr

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation med nitar. Färg: Svart. Bredd: 33 cm Höjd: 25cm. Två handtag och ett löstagbart axelband.
299,00 kr

Shoppingväska

Elegant handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 33 cm Höjd: 28,5cm. Ett stort rymligt mittenfack med blixtlås. En ytter och innerficka med dragkedja och två öppna innerfickor. Två handtag.
349,00 kr

Shoppingväska

Modern och elegant handväska i skinnimitation. Tonad i två färger. Färg: Svart / Röd. Bredd: 29cm Höjd: 32.5cm. Ett stort rymligt mittenfack med blixtlås. En innerficka med dragkedja och öppna innerfickor för tillbehör. Två handtag och en avtagbar axelrem.
419,00 kr

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 38cm Höjd: 32cm. Ett stort rymligt mittenfack med blixtlås samt två stycken inre sidofickor varav ett med med blixtlås. Två kedje-axelband.
339,00 kr

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 51cm Höjd: 28cm. En inre sidoficka. Samt ett stort rymligt mittenfack med blixtlås som är löstagbart. Två handtag. Det stora facket har magnetlås.
349,00 kr

Shoppingväska

Elegant handväska i läderimitation. Färg: brun. Bredd: 32 cm Höjd: 25cm. Ett handtag och ett löstagbart axelband.
269,00 kr

Shoppingväska

Elegant handväska i läderimitation med matchande scarf. Färg: Brun. Bredd: 33 cm Höjd: 27,5cm. Ett handtag och ett löstagbart axelband.
269,00 kr

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.


Extern Annons

Slut på Extern Annons


banner