Fixoni

Fräscha färger, mjuka material och ett stort urval av produkter är det som kännetecknar Fixoni sortiment. Barnet ska ha ett nära samband med rörelse. Barn måste lära sig att krypa, att lära sig gå och lära sig cykla. Med Fixoni vill vi ge ditt barn de bästa möjligheterna att spela fritt genom att erbjuda en hållbar kvalitet och komfort. Varje del av Fixoni kollektionen är designad med praktiska förslutningar som gör det enkelt för dig som förälder samtidigt som det skapar en god flexibilitet för ditt barn. Funktionalitet, bra passform och rörelsefrihet i kombination med detaljorienterad design gör Fixoni det säkra valet för dem som föredrar det bästa av skandinaviska barnkläder.

Det är inte svårt att bli förälskad i dessa danska barnkläder när man ser dom. För att inte tala om kvaliteten. Varumärket grundades av Ruth och Hans Utoft 1965 och har sedan dess haft en stor framgång.

Läs mer på https://da.utoft.as/fixoni

Visa per Sida

Babyset 2 delar

En långärmad Fixoni baby suit i två delar med matchande body och sparkdräkt. Finns i Vit/Röd eller Svart/Vit. Förslutning med tryckknappar.
Från 179,00 SEK

Baby Body

Fixoni Babybody i bomull med lång ärm. White Skye. Unisex. Försluts med tryckknapp.
Från 89,00 SEK

Baby Body

Fixoni Babybody i bomull med lång ärm. White Skye. Unisex. Försluts med tryckknapp.
Från 89,00 SEK

Mjukisbyxa

Baby mjukisbyxa i velour. Vit färg. Finns i storlekarna 0-6 månader.
169,00 SEK

Mjukisbyxa

Röd mjukisbyxa i bomull. Finns i storlekarna 1-9 månader.
189,00 SEK

Mjukisbyxa

Blå mjukisbyxa i kammad bomull. Finns i storlekarna 0-9 månader.
189,00 SEK

T-Shirt

Vit kortärmad t-shirt med brodering för åldrarna 0-9 månader.
169,00 SEK