Sök
Filter
Stäng

Onepiece barn | Jumpsuit barn

Hos oss hittar du bra och billiga onepiece och jumpsuit för baby och barn.

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

Leverans till din dörr finns nu tillgängligt med PostNord Varubrev eller MyPack Home. Du kan välja det alternativet i samband med betalning.

Jumpsuit hjärtan från Petter & Kajsa

Jumpsuit med huva och ficka. Hjärtmönstrad. Försluts med dragkedja.
219,00 SEK

Jumpsuit med luva i bambu

Jumpsuit med luva i bambu. Försluts med dragkedja.
209,00 SEK

Jumpsuit

Jumpsuit med huva. Zebramönstrad. Försluts med dragkedja.
279,00 SEK

Baby jumpsuit i bambu

Babyoverall i bambu. Randig blå, offwhite med kaniner.
Från 159,00 SEK

Jumpsuit

Kortärmad jumpsuit med Alfons tryck. Blå, Blå/röd randig. Försluts med tryckknappar.
159,00 SEK 119,00 SEK

Byxdress

Ärmlös byxdress. Marin, röd/vit. Försluts med tryckknapp.
129,00 SEK

Jumpsuit

Långärmad jumpsuit med Mr Rags. Försluts med tryckknapp.
249,00 SEK

Fri frakt över 500kr. Normal leveranstid 1-3 dagar. Betala med faktura, betalkort eller swish.

Leverans till din dörr finns nu tillgängligt med PostNord Varubrev eller MyPack Home. Du kan välja det alternativet i samband med betalning.

Letar du efter en jumpsuit eller onepiece som det också kallas?

En jumpsuit kallas också för onepiece. Samla hela familjen i soffan för fredagsmys iförda jumpsuits! Vi har jumpsuits med kvalitetsmärke från Petter & Kajsa och Paddington. En onepiece är perfekt under overallen vid lek i snön på vintrarna. En enklare outfit än en jumpsuit finns inte. Det är bara att ta på så är det färdigt. Det enda eventuellt som behövs är ett par strumpor. På Adeve.se köper du jumpsuits billigt. kolla även in vår blogg och läs om Dagens Outfit! En onepiece som det även kallas är det enklaste plagget att köpa men också ett av de mest uppskattade bland barn. Jumpsuit barn är en kategori för sig. Utrusta familjen med detta härliga plagg. Att gå omkring i en jumpsuit kan kännas lite ovant i början för en vuxen men ett barn älskar jumpsuits från första början. Faktum är att en onepiece är inspirerad av sparkdräkter. Så de vuxna har tagit barnens mode så att säga. Att krypa runt i en jumpsuit är härligt. Jumpsuit eller byxdress har oftast en lång dragkedja fram men det är bara vanligaste varianten. Jumpsuits är populärt både bland killar och tjejer och är en växande trend som fått ett enormt genomslag. Det kan till och med vara svårt att ta av den eftersom den är beroendeframkallande. En onepiece behöver inte vara dyr. Hos oss hittar du jumpsuits billigt till hög kvalitet. När du köper en billig jumpsuit hos oss ingår frakt och retur så du kan känna dig helt trygg med ditt köp.

 

Andra benämningar

Ett kärt barn har många namn. Det gäller  även jumpsuits som lika gärna kallas One Piece, Ziperall eller Mysoverall. Även maskeraddräkter faller in under denna kategori. Fleeceoverall och Mysoverall är ytterligare några benämningar. Hur som helst, kolla in våra fina Jumpsuits!

 

Playsuit

Denna benämning går mer åt hållet för vuxna och används ofta på plagg som går åt klänninghållet med korta armar eller inga armar och ben. Men enligt andra företag är det upp till betraktaren att avgöra och tycker inte det finns några skarpa gränser.

 

Byxdress

Den så kallade byxdressen kan bäras istället för en klänning som ett populärt alternativ. Byxdressen består av en klänning med byxben och tunna axelband.

 

Mode

Jumpsuits har också blivit ett riktigt mode. Modet började i norge med varumärket one piece som mysplagg. Få anade succen men nu är det en självklarhet hos många och speciellt barn. En babybody under, en jumpsuit över och ett par halksockor så är vilken baby som helst redo för äventyr. Många vuxna uppskattar också en onepiece. Vissa källor menar att jumpsuiten uppfanns i början av 1900-talet. Den användes då av fallskärmshoppare. Kvinnor bar även jumpsuits i fabrikerna som en ren nödvändighet i krigstider då det var ont om det mesta. Det är alltså en militär klädsel som övergått till vardags. Den kom tillbaka på 1950 och 60-talet när folk blev inspirerade av rymden. Månlandningar och science fiction filmer fick folk jumpsuit-sugna. Även popkulturen blev påverkad av jumpsuits. Några exempel är David Bowie och Elvis Presley. I början på 70 och 80-talet blev det mer vanligt att jumpsuiten bars av vanliga personer. Trenden har sedan kommit och gått för att nu vara igång för fullt.

 

Stress

Vad kan vara mer avstressande än att ta på en jumpsuit efter en arbetsdag. Den psykologiska faktorn att ta på en onepiece istället för kavaj eller snickarbyxor är odiskutabel.

 

Djungeltelegrafen internet

En av nycklarna bakom framgången var internet med bl.a. facebook och twitter som spred jumpsuit modet till flera länder.

 

Användningsområdet

En jumpsuit ska vara bekväm och mysig. Det är hela iden med plagget. Den är inte lämplig för sport. Faktum är att jumpsuit kommer från kläder för fallskärmshoppare vilket också gett oss det svenska namnet hoppdräkt. I mode sammanhang är det ett plagg som består av tröja och byxa i ett. På engelska kallas det ofta Onesie eller Onsesize.


Extern Annons

Slut på Extern Annons