Strumpor och underkläder för dam, herr och barn | Billiga - ADEVE Strumpor och underkläder för dam, herr och barn | Billiga - ADEVE

Gratis frakt när du beställer för mer än 500 kr.

Kategorier

Sneakers Strumpor

Man kan tro att sneakers strumpor bara hör sommaren till men faktum är att försäljningen endast dubbleras under maj til juli, i övrigt ligger den konstant. På google görs det ca 2800 relaterade sökningar per månad efter sneakerstrumpor. Resten av året köps dessa strumpor regelbundet. En trolig orsak är att många av oss går till gymmet där dessa strumpor är vanliga. De passar bra i gymnastikskor när man inte vill att strumpan ska synas så mycket. En annan orsak är att många av oss helt enkelt trivs med denna typ av strumpa året runt.

Det finns många material och färger att välja bland. Materialen är ofta blandade med elastan eller polyamid för att ge elasticitet åt strumpan. Några vanliga material är bomull och bambu. Även polyester förekommer. Vitt och svart är de vanligast men många föredrar roliga färger eller snygga mönster.

Vissa typer har förstärkning vid häl och tå för att öka slitstyrkan. De fungerar även bra som arbetsstrumpor.

ADEVE har ett brett sortiment som du välja från till bra pris. Köper du fler får du mängd rabatt. Du är alltid välkommen att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Vid beställning kan du välja faktura, swish eller kort och få produkterna inom 1-2 arbetsdagar.

 

Du hittar vår kategori med sneakers strumpor på följande länk

https://www.adeve.no/se/ankelstrumpor

 

Adeve ligger på gränsen mellan Göteborg och Mölndal nära Krokslätts Torg. Vi är specialiserade på strumpor och underkläder.

I vårt showroom finns möjlighet att besöka oss för att ställa frågor, se produkterna och handla med betalkort.

 

Öppettider kan hittas på följande länk

https://www.adeve.no/se/om-oss

 

Adress

ADEVE

Fredåsgatan 9

43167 Mölndal

Sverige

Butik Adeve

 

 

Momsregistrerad

Innehar F-Skattebevis

VAT / MOMS #: SE780730868401

VALIDATION