Sök
Filter
Stäng

Väskor | Väska

Hos oss hittar du bra och billiga väskor

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 34 cm Höjd: 25,5cm. Två stycken inre sidofickor med blixtlås och två öppna. Samt ett stort rymligt mittenfack med blixtlås. Två handtag och ett löstagbart axelband.
369,00 kr

Handväska

Handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 40 cm Höjd: 29 cm. Motiv med en cool katt och solglasögon. En ytter och flera innerfickor med dragkedja samt två öppna innerfickor. Två handtag och ett löstagbart axelband.
359,00 kr

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation med nitar. Färg: Svart. Bredd: 33 cm Höjd: 25cm. Två handtag och ett löstagbart axelband.
299,00 kr

Shoppingväska

Elegant handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 33 cm Höjd: 28,5cm. Ett stort rymligt mittenfack med blixtlås. En ytter och innerficka med dragkedja och två öppna innerfickor. Två handtag.
349,00 kr

Shoppingväska

Modern och elegant handväska i skinnimitation. Tonad i två färger. Färg: Svart / Röd. Bredd: 29cm Höjd: 32.5cm. Ett stort rymligt mittenfack med blixtlås. En innerficka med dragkedja och öppna innerfickor för tillbehör. Två handtag och en avtagbar axelrem.
419,00 kr

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 38cm Höjd: 32cm. Ett stort rymligt mittenfack med blixtlås samt två stycken inre sidofickor varav ett med med blixtlås. Två kedje-axelband.
339,00 kr

Shoppingväska

Modern designerinspirerad handväska i läderimitation. Färg: Svart. Bredd: 51cm Höjd: 28cm. En inre sidoficka. Samt ett stort rymligt mittenfack med blixtlås som är löstagbart. Två handtag. Det stora facket har magnetlås.
349,00 kr

Shoppingväska

Elegant handväska i läderimitation. Färg: brun. Bredd: 32 cm Höjd: 25cm. Ett handtag och ett löstagbart axelband.
269,00 kr

Shoppingväska

Elegant handväska i läderimitation med matchande scarf. Färg: Brun. Bredd: 33 cm Höjd: 27,5cm. Ett handtag och ett löstagbart axelband.
269,00 kr

Ryggsäck

Motiv med stora fjärilar. Höjd 35cm, bredd 31cm, djup 18cm, färg beige. Kvalitet kanvas. Tvilling fickor på framsidan med magnetiska fästen. Överhäng med magnetknapp och spänne. Justerbar lång rem.
249,00 kr

Ryggsäck

Motiv med fåglar och blommor. Höjd 35cm, bredd 31cm, djup 18cm, färg beige. Kvalitet kanvas. Tvilling fickor på framsidan med magnetiska fästen. Överhäng med magnetknapp och spänne. Justerbar lång rem.
249,00 kr

Datorryggsäck

Svart datorryggsäck. Klarar upp till 15 tum. Tre ytterfack med dragkedja. En rymlig innerficka för dator, tillbehör och pärmar. På ryggen finns tre mjuka ventilerade muffar som ger skönt stöd och förhindrar att innehållet känns mot ryggen. Axelremmarna har likadan mjukgörande och ventilerande funktion. Ett kraftigt handtag upptill. Fungerar även utmärkt som skolväska. Tillverkad i slittåligt nylon. Bredd: 34 cm Höjd: 49cm.
319,00 kr

Ryggsäck

Svart ryggsäck / skolväska. Ett stort rymligt huvudfack med en öppen innerficka. Två bruna justerbara remmar med knäppfästen för stängning av huvudfacket. Baktill finns en dragkedja för snabbåtkomst till huvudfacket. Tre ytterfickor som försluts med dragkedja. Mjuka vadderade axelremmar. Bärhandtag upptill. Tillverkad i slitstarkt canvastyg. Bredd: 32 cm Höjd: 47cm.
319,00 kr

FÖR VARJE PRODUKT ELLER ANTAL UTÖVER DEN FÖRSTA FÅR DU 50:- RABATT ! KOMBINERA PRODUKT, STORLEK OCH FÄRG HUR DU VILL.

Hos Adeve kan du hitta accessoarer till din outfit !

 

För att fullända din stil behöver du en väska. Det är roligt och mänskligt att ha många accessoarer. En handväska är ett perfekt komplement. En handväska är också praktisk. Handväskan sätter en personlig prägel på din stil. När du är ute med ditt barn och måste ta med blöjor, nappflaskor, matburkar och extrakläder är skötväskan ett måste.


Extern Annons

Slut på Extern Annons


banner